Ботев (Пд) може да забие Даниел Кайзер на пейката


Ботев (Пд) може да забие Даниел Кайзер на пейката
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

2221 0

Сериозни проблеми може да има съвсем скоро за титулярния страж на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер. Към днешна дата той отказва да преподпише своя договор с клуба, който изтича през лятото, пише "Тема Спорт".

"Жълто-черните" са му предложили заплата в размер на 6500 евро на месец. Въпросната сума по принцип удовлетворява Кайзер, но той има контракт с мениджърска агенция, която също трябва да получава част от парите. И така в крайна сметка полският страж и "канарчетата" не могат да се разберат, защото месечното възнаграждение трябва да е по-голямо, за да има достатъчно и за стража, и за агенцията.

Ако в най-скоро време Ботев и Кайзер не стигнат до консенсус, почти сигурно вратарят ще бъде забит на пейката, а титуляр под рамката ще бъде сърбинът с български паспорт Иван Чворович.

ЛУДОГОРЕЦ СИ ХАРЕСА ВРАТАР ОТ ПЪРВА ЛИГА

Кайзер дойде в Пловдив през лятото на 2017 година. Първоначално юношата на Гурник (Забже) бе резерва именно на Чворович, но след това успя да се пребори за титулярното място и през настоящата кампания в Първа лига няма нито една пропусната минута.

Интересното е, че треньорът на пловдивчани Николай Киров желае да разчита на Кайзер, дори и той да не преподпише, защото е много доволен от него. Шефовете обаче не искат да слагат когото и да било пред интересите на клуба и точно заради това, ако той не преподпише, ще му се наложи да гледа мачовете отстрани. Наскоро звездата Тодор Неделев разкри трогателната причина да отхвърля всички предложения от други клубове в Първа лига. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички