Ботев (Пд) иска да продаде още един водещ играч, въпреки Киров


Ботев (Пд) иска да продаде още един водещ играч, въпреки Киров
Снимка: БГНЕС

946 0

Ръководството на Ботев (Пловдив) прави всичко възможно да реализира още един изходящ трансфер през зимния прозорец. Шефовете настояват да продадат халфа Фелипе Бризола, който получава една от най-високите заплати в настоящия състав на "жълто-черните", пише "Меридиан мач".

Агентът Иво Димов прави всичко възможно да намери подходящ купувач за своя клиент, който изнесе много добри мачове за Ботев и, въпреки контузиите, се утвърди като находка в селекцията на пловдивчани заедно с Жоао Пауло и Фернандо Виана.

Интерес не липсва, а намеците на треньора Николай Киров, че още един нов ще се привлича, само ако някой напусне, подсказват, че има раздвижване в тази посока. Треньорът обаче изобщо не е доволен, че ще му се наложи седмици преди старта на пролетния дял от сезона да се лиши от един от най-добрите си играчи.

С всеки изминал ден се усложнява и ситуацията с намирането на качествен заместник. На този етап като такъв се спряга Венци Бенгюзов от Верея, който по-рано през месеца не се разбра с Черно море. Преговори с него ще се водят, ако има финализирана сделка за Бризола.

В същото време за още един от юношите, в първия тим е взето решение да бъде преотстъпен. Халфът Милко Георгиев ще бъде пратен под наем в Несебър или Ботев (Враца).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички