Ботев (Пд) иска 38-годишния Минев за още един сезон


Ботев (Пд) иска 38-годишния Минев за още един сезон
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1122 0

Въпреки че е на пределна във футбола възраст за полеви играч, защитникът Йордан Минев ще получи предложение да остане за още един сезон в Ботев (Пловдив), твърди вестник "Меридиан мач". Ветеранът, който прави страхотни мачове от началото на кампанията, има контракт с "жълто-черните" до края на сезона.

От Колежа са разкрили, че ръководството на Ботев е взело решение да предложи нов договор на Минев, но все още няма конкретни разговори със самия футболист. Очаква се това да стане в най-скоро време. Близки до играча пък са потвърдили, че той няма никакво намерение да прекратява кариерата си и с радост ще остане още един сезон в Ботев.

КАЙЗЕР: ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ СА ФАНТАСТИЧНИ, ЗА ТЯХ ФУТБОЛЪТ Е РЕЛИГИЯ

Междувременно стана ясно, че други двама от отбора - Серкан Юсеин и Даниел Кайзер, са получили предложения за нов договор. Вратарят е взел бързо решение какво да отговори и на 99 процента ще преподпише с "канарчетата".

Очаква се много скоро да стартират преговори и с още двама, на които договорите изтичат в края на сезона - Стивън Петков и Радо Терзиев. Няма да се предлага нов контракт на Густаво Афонсо, с който клубът иска да се раздели още през зимната пауза, защото заплатата му е прекалено висока.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички