Ботев (Пд) е на път да изпусне голмайстора си


Ботев (Пд) е на път да изпусне голмайстора си
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1278 0

Ботев (Пловдив) е на път да изгуби водещия си голмайстор Стивън Петков, при това без пари. Нападателят има договор с "жълто-черните" до лятото на 2019 година. Това означава, че след малко повече от месец той ще може да преговаря с всеки клуб, който проявява интерес към него.

На този етап от ръководството не са влезли в контакт с мениджъра му относно подновяване на контракта, твърди "Тема Спорт".

През лятото бившият младежки национал имаше оферта от Полша. В клуба бе пристигнало предложение от вицешампиона на страната Ягелония, който бе готов да плати около 100 хиляди евро за правата на тарана. Ръководството обаче отказа да се разделят с юношата на Левски, тъй като дни по-рано вече бяха продали другия си нападател Фернандо Виана в ОАЕ.

13-ТЕ ГОЛА НА ГОЛМАЙСТОРА НА ПЪРВА ЛИГА ДОНЕСОХА САМО 3 ПОБЕДИ НА ЛЕВСКИ

Петков пристигна в Ботев през лятото на 2016 година, като оттогава досега е записал 46 мача във всички турнири и е вкарал 27 гола. Ефективността на нападателя е впечатляваща, имайки предвид ролята му на резерва в голяма част от мачовете. Този сезон той вече има 6 попадения в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички