Ботев (Пд) договори двама бразилци


Ботев (Пд) договори двама бразилци
Снимка: БГНЕС

1388 0

Шефовете на Ботев (Пловдив) спазиха думата си, че ще подсилят отбора и вече договориха двама нови играчи, твърди "Меридиан мач". Засега техните имена се пазят в тайна, но става дума за бразилски халф и крило.

Двамата ще пристигнат при отбора в четвъртък. Все още не се знае дали "канарчетата" ще плащат трансферни суми за играчите, или те са свободни агенти, които ще взимат по-големи заплати, както и пари на ръка. Шефът Ангел Палийски при всички положения ще трябва да бръкне в касата, макар все още да не е ясно кога и на колко пъти ще дойде сумата от Ал Фуджайра за продажбата на Омар Косоко.

През този трансферен прозорец Ботев привлече четирима нови играчи. Става дума за Йордан Минев, Тони Тасев, Алваро Юлиано и Даниел Кайзер. Тръгнаха си трима - Антонио Вутов подписа с Левски, Георги Георгиев премина в Дачия Кишинев, а последен си замина Омар Косоко.

Ботев определено има нужда от подсилване, тъй като целта пред отбора този сезон е защита на Купата на България и евентуално място в Топ 4 на Първа лига, където първите три места изглеждат запазени за Лудогорец, Левски и ЦСКА. Заради това на отбора му трябват нови играчи, за да може треньорът Николай Киров да разполага с по-голям състав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички