Балтанов убеден: Можем да постигнем нещо в Европа


Балтанов убеден: Можем да постигнем нещо в Европа
Снимка: Официален сайт на "Ботев" (Пловдив)

876 0

"Чувството от спечелването на Купата на България е неописуемо и пожелавам на всеки да го изпита", заяви в Актуално студио "Дерби" халфът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов.

"Бяхме си поставили за цел да стигнем до финала, без да мислим за противника в него, тъй като се играе един мач и всичко може да се случи. Наистина бяхме много концентрирани и въпреки натрупаната умора от тежката програма, колективът бе на много високо ниво, всички си помагахме и това изигра своята роля. Всеки един в тима е професионалист и самодисциплината изпъква, показахме, че с общи усилия може да се постигнат големи неща. Убедихме хората, че Ботев може да играе много добър футбол и му предстои светло бъдеще", каза още Балтанов.

Той се надява ръководството на клуба да задържи водещите играчи на тима и е уверен, че ако това стане, "канарчетата" могат да постигнат добри резултати в Европа.

"Ще направим всичко възможно и което е по силите ни, важно е да имаме късмет и при жребия. Тази сплав, която изградихме, особено в атаката, дори само Тошко Неделев да остане, ще бъде голям плюс за отбора. Публиката на Ботев е претенциозна, но още от началото преди три години ме прие много топло и им благодаря. Любовта, която усетих в хората много ме топли и ми помага да прогресирам. Попаднах на точното място, в точното време", сподели 28-годишният Балтанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички