Агентът на Крис Добрев извил ръцете на Ботев Пд за трансфера в Порто


Агентът на Крис Добрев извил ръцете на Ботев Пд за трансфера в Порто
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

2283 0

Спортният директор на Ботев (Пловдив) Адалберт Зафиров призна, че мениджърът на Кристиан Добрев е принудил ръководството да го преотстъпи в Порто. Трансферът на крилото бе уреден от Милен Георгиев.

“Раздялата с Добрев не беше наложителна, но бяхме поставени под ултиматум от мениджъра на футболиста, което не му прави чест. Искахме на всяка цена да подновим договора му за още 3 години. Но ни беше казано, че ще парафира само и единствено, ако подпишем клауза за преотстъпване в Порто”, заяви Зафиров пред plovdivderby.com.

“Коментирахме в ръководството и решихме, че е по-малкото зло да пуснем Добрев в Порто, за да не го загубим като актив за бъдещето. Времето ще покаже дали ще се наложи. Той отива при 19-годишните на Порто, където нивото е аматьорско, а ние му предлагаме да играе редовно в професионален клуб. На Добрев не му е нивото там, но…Мениджърът ни постави под натиск, а след това и самият Добрев заяви, че иска да отиде в Порто. Нямаше какво повече да направим”, допълни Зафиров пред “Тема спорт”.

“Сега ще използваме Слави Шопов. При положение, че Добрев го няма, ще налагаме Шопов. Има и други добри момчета от школата, които постепенно ще бъдат внедрявани”, каза още спортният директор.

А кой е единственият играч на Ботев Пловдив (в отсъствието на контузения Тодор Неделев), който попадна в сметките на Красимир Балъков за европейската квалификация срещу Англия на 7-ми септември - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички