Треньорът на Локо ГО вярва, че може да се стигне до сензация на "Герена"


Треньорът на Локо ГО вярва, че може да се стигне до сензация на "Герена"
Снимка: БГНЕС

829 0

Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Иван Колев заяви, че тимът му гостува в най-лошия момент на „Гере­на", но въпреки това вярва, че е възможно да се стигне до сензация.

"Очаквам много труден мач за нашия отбор с оглед на ситуацията в Левски. Домакините ще се опитат да компенсират загубата в миналия кръг от Пирин и застигналите ги в последните дни проблеми с добра игра. По този начин ще зарадват привържениците. Затова знам, че ще ни бъде много трудно. Целта пред нас е да се представим достойно", каза Колев пред "Тема Спорт".

"Ако успеем напълно да разкрием възможностите си, можем да се поздравим с успех. Знаете, че във футбола всичко се случва. Но ще ни бъде много трудно. Ясно е, Левски влиза като фаворит в мача", каза още треньорът.

Той допълни, че в следващите мачове отборът му ще става по-силен, защото ще се обиграе. "Това не е процес, който може да се постигне за една-две седмици. Отбор се гради с години. За толкова малко време много трудно се постига това. Отделно от това имаме доста нови, а и контузени. Целият треньорски щаб се опитваме да даваме всичко от себе си, за да върви тимът напред", завърши Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички