"Предложих го на два клуба в България" - Михайло Мудрик е можел да играе в Първа лига


"Предложих го на два клуба в България" - Михайло Мудрик е можел да играе в Първа лига
Снимка: Getty Images

12149 0

Бившият футболист на ЦСКА Велизар Димитров даде интервю пред "Тема Спорт", в което направи любопитното разкритие, че преди 3 години е предложил на два български клуба да вземат Михайло Мудрик, но те са отказали, тъй като не са искали да рискуват и да му плащат заплата от 7 000 евро на месец!

Както знаем, 22-годишният украинец се присъедини към английския гранд Челси съвсем наскоро и вече успя да направи много добро впечатление в официалния си дебют срещу Ливърпул на 21 януари.

"За жалост българските отбори рядко се доверяват на млади играчи от онзи регион и трудно им дават шанс. Ще ви кажа, че преди 3 години мои познати от Украйна ми предложиха Михайло Мудрик, който в момента е едно от най-актуалните имена, подписа с Челси. Предложих го на два клуба в България, но те не се съгласиха да рискуват и да му дадат 7 хиляди евро заплата", обясни Димитров пред изданието, който преди време бе скаут на ЦСКА и изпълнителен директор на Миньор Перник.

"Сега войната прави така, че украинците по-често напускат родината си, но в мирно време те предпочитаха да си стоят у дома и да получават много пари. От една страна са огромни родолюбци, а от друга условията там не отстъпваха на Топ 5 първенствата", поясни още бившият играч на ЦСКА.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Величие на Висшата лига остана без думи след дебюта на Мудрик: Не бих искал да играя срещу него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички