Ново 20: Новозаразените с коронавирус в Славия били трима


Ново 20: Новозаразените с коронавирус в Славия били трима
Снимка: Оф. сайт на Левски

1566 0

За по-малко от час в медийното пространство се появиха няколко разнопосочни информации за заразените лица с коронавирус в тима на столичния Славия. След като босът на "белите" Венцеслав Стефанов потвърди, че девет футболисти са дали положителен резултат за COVID-19, сега от официалната страница на клуба го опровергаха.

"Много от футболистите ни дадоха положителни проби, общо деветима", каза Венци Стефанов. А от Славия пишат следното на клубния си сайт: "В извънредния тест за коронавирус на футболистите, служебните лица и треньорите на Славия, направен на 26 октомври, три от пробите се оказаха положителни.

Не е ясно колко точно хора от Славия са с положителни резултати отпреди 26 септември. По думите на Стефанов случаите на коронавирус в тима общо са девет, като всичките са на футболисти. От информацията на клубния сайт обаче става ясно, че вероятно положителни са не само футболисти, но и други служебни лица.

По информация на SportLive двама от заразените са треньори. За други двама нашата медия научи, че са футболисти (един от които Андреа Христов). Не е известно на кого са последните три положителни теста от 26 септември. Остава под въпрос и дали общият брой заразени в Славия е 7 или 9. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички