Легенда на Интер идва у нас за шоуто All Stars 2017


Легенда на Интер идва у нас за шоуто All Stars 2017
Снимка: Getty Images/Guliver

1561 0

Легендата на Интер Иван Кордоба ще дойде в София, за да участва в звездния благотворителен мач All Stars 2017, обявиха организаторите днес.

В двубоя на 14 юни на Националния стадион "Васил Левски" един срещу друг ще се изправя сборните отбори на Димитър Бербатов и Луиш Фиго.

"Той е от символите на италианския „Интер“. Печелил е битки с „нерадзурите“ цели 12 години. Партньорството му с Марко Матераци в отбрана е пословично. 5-кратен шампион на Италия. През 2005 г. вдига над главата си Купата на Италия като капитан на „Интер“, като впоследствие завоюва трофея общо 4 пъти. 4 пъти вдига и Суперкупата на Италия. През 2010 г. печели с „Интер“ и най-желания клубен трофей – Шампионската лига.

Триумфира и в Световното клубно първенство. Носи капитанската лента на Колумбия. С националния отбор печели Копа Америка. Иван Кордоба! И той ще е в отбора на Фиго за Мача на годината в София на 14 юни", се казва в съобщението на организаторите.

Обявените звезди за All Stars 2017 дотук:

United Stars:

Димитър Бербатов, Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Рио Фърдинанд, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Роби Кийн, Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров, Мартин Петров

All Stars:

Луиш Фиго, Роберто Карлос, Робер Пирес, Деко, Дуайт Йорк, Мичел Салгадо, Максуел, Франческо Толдо, Йенс Леман, Нуно Гомеш, Гайска Мендиета, Иван Кордоба.

Генерален спонсор на All Stars 2017 е Първа инвестиционна банка (Fibank).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички