Гранд от Сърбия тръгна по петите на български национал


Гранд от Сърбия тръгна по петите на български национал
Снимка: Getty Images

1387 0

Сръбският гранд Войводина Нови Сад проявява интерес към  българския национал Георги Костадинов, пише един от най-реномираните вестници в Белград - www.telegraf.rs. От изданието допълват, че клубът е изпратил оферта на полузащитника.

31-годишният играч на руския Арсенал (Тула) носеше капитанската лента през изминалия сезон за тима може да се похвали с добра успеваемост по отношение на представянето си, въпреки незавидните резултати. Руският отбор пострада сериозно от военната инвазия в Украйна, а на този етап продължава да се бори за лиценза си за втора дивизия.

Вероятността обаче българияна да акостира в съседна Сърбия не голяма поради ред подбуди. От една страна предложението на Войводина едва ли може да бъде атрактивна във финансов аспект, а от друга - клубът не е замесен в битката за първите места. 

Халфът обаче има и други оферти– две от страната и няколко от чужбина, които разглежда в момента и до дни ще вземе решение коя от тях да приеме.

А ето защо Георги Костадинов преживя едно от най-изтощителното си пътуване.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички