Гонзо иска Венци Христов в Черно море


Гонзо иска Венци Христов в Черно море
Снимка: Официален сайт на Нефтохимик - http://neftochimic.com/

1286 0

Треньорът на Черно море Георги Иванов иска да подсили отбора с нов централен нападател. Той се кани да привлече в тима играча на Нефтохимик Венцислав Христов, пише "Тема Спорт".

Бившият национал обаче има договор с бургазлии, а в момента се възстановява от контузия.

Новите попълнения в Черно море станаха четири. Иванов се договори и с десния бек Атанас Зехиров. Той идва като свободен агент, след като контрактът му с Берое изтече и няма да бъде продължен.

Освен Зехиров варненци привлякоха още Мариян Огнянов (Нефтохимик), Георги Божилов (Берое) и Орлин Старокин (Пирин Бл). В плановете им е и централният защитник на Верея Илиас Хасани.

От клуба си тръгват голям брой футболисти, сред които двамата чехи Филип Хлупик, Войчех Шром, Михаил Венков, Даниел Георгиев и Бакари, който пропусна доста мачове тази сезон заради контузия. Почти сигурно с клуба ще се раздели и халфът Тодор Паланков.

Централният бранител Траян Траянов пък вече разтрогна, а до края на сезона това ще направят поне още двама играчи, които не са сред изброените по-горе.

Халфът Александър Цветков е желан от Левски. В замяна "сините" са готови да дадат на Черно море Франсис Нар и Амаду Сукуна. Преговорите между двата клуба продължават.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички