Димитър Димитров - Херо разкри пред Sportlive.bg колко родни клуба искат да го върнат в българския футбол


Димитър Димитров - Херо разкри пред Sportlive.bg колко родни клуба искат да го върнат в българския футбол
Снимка: beroe.bg

6827 0

Димитър Димитров – Херо очевидно ще се завърне на работа във футбола в началото на следващата календарна година. Един най-добрите български треньори през последните 25 години не може да се оплаче от липса на предложения.

Голяма е вероятността той да застане начело на отбор от родната Първа лига. 63-годишният специалист обаче не бърза с взимането на крайното си решение.

„Имам предложения. Когато дойде Нова година, ще преценя къде ще отида. Ако трябва да съм честен, предложенията от България са 2“, призна пред Sportlive.bg Димитър Димитров.

За едната оферта е ясно, че е от Спартак Варна. С половин уста Херо призна пред медията ни, че другото предложение е от Хебър Пазарджик

Опитният бургаски специалист беше назначен за треньор на Арда Кърджали на 6 септември миналата година. Само 2 дни по-късно той напусна поста, изтъквайки лични причини.

Към момента той е най-близо до поемане на Спартак Вн. Твърди се, че Димитров ще застане начело на „соколите“ от Нова година. Все пак дотогава има немалко време и не е изключено да се стигне до друго развитие, особено ако специалистът получи и оферта от чужбина.

През богата си треньорска кариера Херо е бил начело на множество отбори от България и чужбина. Сред тях са Нефтохимик Бургас, Литекс, Левски, Локомотив Пловдив, Лудогорец, Черморец Бургас, руският Амкар Перм, Ал Насър и Кадисия от Саудитска Арабия и казахстанският Иртиш Павлодар.

А ето как бивш левскар провали Септември срещу Спартак Варна.

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички