ЦСКА 1948 обяви новия си треньор, последно е работил в школата на Лудогороец


ЦСКА 1948 обяви новия си треньор, последно е работил в школата на Лудогороец
Снимка: БГНЕС

2623 0

Йордан Юруков е новият треньор на ЦСКА 1948. Потомственият армеец се съгласи да поеме горещия пост, като днес получи разрешение и от Лудогорец, в чиято школа работеше последно, написаха от клуба.

„Събитията се развиха много динамично. Нямаше как да откажа на ЦСКА. Беше време да получа такъв шанс като треньор и нямам право да го изпускам“, бяха първите думи на Юруков, който ще бъде представен официално пред отбора на тренировката утре.

„В тима съм от първия ден в окръжната група и познавам отлично обстановката. Познавам и сегашните футболисти, така че не виждам проблем в това отношение. Сезонът е дълъг, ЦСКА има време да навакса и да завърши на първото място.

„Нямам притеснения и от макото време до мача с Нефтохимик в четвъртък. Все пак тези момчета победиха 5:0 прекия конкурент Септември, вярвам в техните възможности. Нужно е да си върнат победния дух“, сподели Юруков.

Припомняме, че Юруков започна треньорската си кариера като помощник на Валентин Илиев в ЦСКА. Преди това вдигна две титли и купа като футболист с червения екип. В кариерата си има над 200 мача и 40 гола в професионалния футбол с екипите на Славия, Черно море, Македонска слава, Локомотив Пловдив, Пирин, Миньор. Феновете на армейците го помнят и с великолепния пас към Валентин Илиев за успеха на ЦСКА срещу Ливърпул с 1:0 на „Анфийлд“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички