Жоро Илиев първи от зачеркнатите шестима проговори по мегаскандала

Бившият вече капитан на Черно море Георги Илиев стана първият от шестимата изгонени от клуба, който проговори относно скандала. Илиев използва социалната мрежа Instagram, за да изкаже своята позиция. Прави впечатление, че коментарът е първата и единствена публикация в този профил, за който не е на 100% сигурно, че е на футболиста.

"Името Георги Илиев значи чест, морал, мъжество и характер! Истината ще възтържествува! Чист пред себе си и чист пред Господ!", гласи краткият коментар на ветерана.

Скандал в Черно море, стана ясно защо младоци ще борят Лудогорец

Сензацията от днешния ден е факт и съперникът на Лудогорец в последния кръг на Първа лига - Черно море, наистина е извадил шестима свои играчи от...

Както е известно, Илиев и още петима негови съотборници бяха обвинени (в медиите, все още не официално от клуба), че са играли симулативно в последния си мач срещу ЦСКА. Твърди се, че те са получили пари от София за това и са се провалили на детектор на лъжата, на който са били подложени всички футболисти на тима от Варна. Вижте реакцията на ЦСКА на обвиненията в този материал.

Още по темата

Please select answer!