Защо Фиорентина? Славия получила по-добра оферта за Петко Христов


Защо Фиорентина? Славия получила по-добра оферта за Петко Христов
Снимка: UEFA.com

3096 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри подробности около трансфера на Петко Христов във Фиорентина. Както е известно, в средата на седмицата излезе информация, че младият централен защитник е договорен от клуб в Серия А, а по-късно Джанлука Ди Марцио разкри името на отбора.

Пред "Блиц" собственикът на "белите" не разкри сумата, за която Христов ще премине в Италия, но тя е над един милион евро. Също така той сподели, че е имало и по-добра оферта, но самият защитник е избрал Фиорентина.

"Трансферът на Петко е за доста пари. Не искам обаче да изпадам в подробности. Питате ме дали сумата е един милион евро? Става въпрос за повече пари. Те ще ни бъдат изплатени на три транша", каза началникът на Славия.

"Чакаме обаждане от Фиорентина, за да разберем кога точно ще пътува Петко. Това трябва да се случи най-късно до сряда. Имаше интерес и от други отбори - Зенит, Вердер (Бремен) и от още един силен италиански клуб. Офертата на руския гранд беше по-голяма, но Петко предпочете Серия "А" и Фиорентина, защото това е отбор с огромни традиции", добави Стефанов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички