Загорчич недоволства: Съдията не показа еднакъв критерий


Загорчич недоволства: Съдията не показа еднакъв критерий
Снимка: Официален сайт на Славия

921 0

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич видимо не бе доволен след мача с Черно море, загубен с 0:1. Столичани допуснаха попадение в продължението на срещата, но Загорчич смята ситуацията за несправедлива.

„Този мач трябваше да завърши с равен резултат. Получи се равностоен мач с горе-долу еднакви положения към двете врати. Ние не успяхме да вкараме, за съжаление, докато противникът успя за техен късмет", заяви разочарованият наставник на „белите".

„Нарушението (при червения картон на Николай Дюлгеров) може и да беше глупаво, но през първото полувреме имаше подобна ситуация с Патрик Андраде. Нашият футболист получи два жълти картона, а той само един. Не съм съгласен с критерия на съдийството", коментира още Загорчич.

Преди срещата треньорът получи специален плакет, който бележи двубой №100 за Загорчич начело на Славия. „Това най-малко ме интересува. Аз искам отборът да играе добре и да си печели мачовете. Може да съм направил 200, 300, 400 мача, но тази статистика изобщо не ме интересува. Искам отборът да върви напред, а също и клубът", завърши изказването си сръбският специалист.

А как се разви срещата между Ботев Враца и ЦСКА - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички