Загорчич: Левски е големият фаворит, голямата промяна е, че стадионът ще е пълен


Загорчич: Левски е големият фаворит, голямата промяна е, че стадионът ще е пълен
Снимка: Официален сайт на Славия

1593 0

Треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели очакванията си преди големия финал за Купата на България срещу Левски. Той заяви, че ще опитат да изненадат "сините", въпреки че те са големия фаворит в срещата.

"За нас е чест да играем във финала за Купата на България. Излизаме срещу много силен отбор. Те са абсолютен фаворит. Ние ще излезем и ще играем за удоволствие. Не се предаваме, ще се опитаме да направим изненада", заяви Загорчич.

“Няма да има промени. Разчитам на тези играчи, разполагаме с много добри момчета и вярвам, че ще се справим. Не съм наясно със състава. Има леко контузени, ще изчакам днешната тренировка, а след това ще поговоря с момчетата и ще взема решение”, коментира сръбският наставник. 

"Голямата промяна е, че стадионът ще е пълен. Нали затова живеем обаче, да играем пред пълни стадиони. Мисля, че ние сме един от малкото отбори, в които запазихме групата момчета цял сезон, тези, които тренират, са титуляри. Има напрежение в съблекалнята, защото това са много важни мачове в кариерата на един футболист, но всеки мач носи напрежение. Този финал носи по-голямо. Няма да се предаваме, въпреки че Левски има много добри играчи. Мен не ме притеснява нищо, защото ние постигнахме голям успех, след като се класирахме за финала”, добави още той.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички