Възможен ли е Дрийм тийм в "А" група? Да, и изглежда така:


Възможен ли е Дрийм тийм в "А" група? Да, и изглежда така:

2172 0

В края на годината идва време за равносметки. Феновете на футбола се вълнуват и от факта кой през изминалите 12 месеца е играл най-добре в родната "А" група.

Именно това ще се опита да отрази традиционното допитване до журналистите за "Футболист на годината". От Sportlive.bg обаче потърсихме един от именитите футболни специалисти в България - Георги Василев-Гочето, за да съставим своеобразен "Дрийм тийм" от "А" група.

ВРАТАР

Според специалиста, най-добре са се представили стражът на Пирин (Бл) Красимир Костов и играчът на Лудогорец Владислав Стоянов, въпреки че последният не записа пълен брой мачове за тима си.

ЗАЩИТНИЦИ

Никой от тази линия, освен бекът на "Левски" Живко Миланов, не е успял да впечатли Гочето. Затова продължаваме да му търсим партньори отляво и в центъра.

ХАЛФОВЕ

Василев е впечатлен от представянето на Марселиньо (Лудогорец), Божидар Краев и Роман Прохазка ("Левски") и Елиаш (Берое).

НАПАДАТЕЛИ

Тук няма съмнение, че най-добрите не са в "Левски" или в Пирин, а в Лудогорец и Литекс. Комплименти за представянето дотук на Клаудиу Кешеру и Данило Асприля.

ТРЕНьОР

"Уважавам всички колеги и не мога да посоча най-добър сред тях досега. В нашата професия е така - днес си на върха, утре си смачкан". С тези думи Гочето остави избора на най-добър треньор в елита на вас, феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички