Всички се оплакват от съдийството в България, но Михайлов отсече: Отлично е!

Президентът на БФС Борислав Михайлов използва пресконференцията за назначението на Красимир Балъков начело на националния отбор, за да коментира и случващото се в Първа лига. Той отсече, че претенциите на отборите към реферите в шампионата са неоснователни, а представянето на съдиите е най-доброто от години насам.

"Доволен съм от съдийството. То е по-добро от всяка друга година. Това е мое мнение. Върху тях се оказва огромен натиск. Има хора, които три дни преди мача, започват да говорят за съдиите", отсече президентът по темата и дори коментира VAR. 

Мъри Стоилов отказал да поеме националния отбор на България

Станимир Стоилов е отказал да поеме националния отбор на България, твърди "Тема спорт". Преди няколко дни той е получил покана от президента на Б...

"Виждате какви грешки правят съдиите в големите първенства, дори с ВАР. И ВАР прави грешки с шест души, които гледат на екран. Затова няма промяна в Съдийската комисия. Съдиите трябва да се окуражават", заяви Михайлов след днешното заседание на Изпълкома на БФС. Какво каза Михайлов за оставката на Хубчев четете в този материал!

Още по темата

Please select answer!