Време е Любо да издуха смърдящите газове!


Време е Любо да издуха смърдящите газове!
Снимка: БГНЕС

5300 0

Двете загуби за три дни на националния отбор отключиха зловредния дух в мухлясалата от злоба футболна бутилка. В нея в последните две години Любо Пенев успя да натъпче всички "разбирачи" и да я зарови в пясъка. При първата криза обаче напрежението гръмна тапата и вкиснатите газирани изпарения почнаха да тровят чистия въздух. След 0:1 на "Васил Левски" от Хърватия взе да намирисва, а след 1:2 от Норвегия направо засмърдя.

И почна най-напред от главата. (Нали по принцип и рибата от там се вмирисва). Боби изплува от алкохолните изпарения и отпусна напрежението на "смръдльовците" в бг футбола със задоволяващото ги: "Не знам дали Любо Пенев остава треньор". Разбира се, Михайлов няма как да знае точно сега. Защото не може да предположи по кое течение ще се пуснат смърдящите газове. За да тръгне и той по него. Защото знае, че срещу вятъра не се пикае. И по-добре да хвръкне главата на Любо Пенев, отколкото той да си намокри панталоните и да се наложи да ги сваля.

Засега смрадливите газове идват от "Иван Асен", "Овча купел" и Борисовата градина. В следващите дни се очаква към тях да се присъединят и други от цялата страна. Защото такива са свойствата на газовете - те нямат собствен обем и форма, а заемат формата и обема на съда или пространството, в което се намират. Любо Пенев е от малкото "футболни учени" у нас, които знаят формулата за улавяне и затваряне, а когато е необходимо и за разреждане и разпръскване на тези газове. Или преобразуването им в друго агрегатно състояние, което може да бъде ритано, например. Откри я още през 1996 година и с две думи изглежда така: "Духайте супата!".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички