Верея обяви нов треньор


Верея обяви нов треньор
Снимка: Официален сайт на Верея - fcvereya.bg

2208 0

Иван Колев е новият наставник на Верея, съобщиха от ръководството на старозагорския клуб. Бразилецът Елиаш Да Силва ще му бъде помощник. Колев ще изведе Верея за първата тренировка от лятната подготовка на 15 юни на стадион "Трейс Арена" и тогава ще бъде представен официално пред медиите. Часът на срещата ще бъде обявен допълнително.

Иван Колев е роден е на 14 юли 1957 година в София. Играл е на поста полузащитник в Локомотив София, Сливен, Академик (София), ЦСКА . След това прекъсва състезателната си кариера и започва работа като треньор. Работи в различни български и индонезийски отбори, треньор е на младежкия национален отбор на България и на националните отбори на Индонезия и Мианмар. Междувременно от Верея разкриха подробности и за предстоящата лятна подготовка на тима.

Отборът ще проведе част от лятната си подготовка в Марибор (Словения). Лагерът е предвиден от 2 до 12 юли и по време на престоя си там тимът ще изиграе четири контролни срещи. На 3 юли Верея ще срещне Зоря (Луганск, Украйна), а на 6 юли старозагорският тим ще играе спаринг срещу Хайдук (Сплит, Хърватия). Преди заминаването за Словения е предвиден лагер на Старозагорските минерални бани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички