Венци Стефанов разкри шокиращи неща за БСП и държавата


Венци Стефанов разкри шокиращи неща за БСП и държавата

2314 0

“Аз организирах срещата между Корнелия Нинова и ген. Решетников. Това един голям човек, който много обича България. Той е мой много добър приятел и аз се гордея с това.” Това каза президентът на футболен клуб "Славия" Венцеслав Стефанов в ефира на BTV. Той сензационно разкри, че е имало реална среща между лидера на БСП Корнелия Нинова и ген. Решетников, въпреки че тя многократно отричаше подобно твърдение.

„Ген. Решетников разбра от г-жа Нинова за избора за кандидатура за президент на БСП. Той никога не си е позволявал да се бърка във вътрешната политика на България и да определя кой да бъде издигнат за президент. Нинова и Решетников разговаряха в кафето на един хотел”, сподели Стефанов. Той допълни, че смята руския генерал за „един много честен човек, радетел за дружбата между България и Русия”.

Според президента на „Славия” въпреки срещата на генерала с Нинова, никога не е имало конкретно „бъркане” или намеса от руска страна в българските работи. „Защо да няма такава среща? Г-жа Нинова не се ли среща с американски дипломати, посланици от ЕС? Това е била една опознователна среща. Предполагам, че лидерите на повечето партии в България са се срещали с ген. Решетников.”

Венцислав Стефанов разкри, че по време на срещата е бил в чужбина и е помолил Ани Ананиева да придружи г-жа Нинова, защото Ананиева говорила перфектно руски.

„Тази среща е била подготвяна и организирана още в Москва, но не се е състояла. За това стана в България. Срещата беше по инициатива на г-жа Нинова, но тя никога не ме е молила. Тук никой не говори за молби и жалби. Ген. Решетников никога не е уволняван за коруция. Някой е подвел г-жа Нинова. Той се пенсионира месец януари, защото навърши 70 години. Аз разговарях с него, след като тук се разшумя. Той ми каза: Венцеслав, не искам да казвам кой е организирал срещата, защото ще те погнат”, допълни Стефанов.

Той сподели още подробности около тайната среща. „Ген. Решетников препоръча на г-жа Нинова да отиде да се помоли пред една определена икона, за да бъдат честни пред избирателите си. Той ми каза още, че ген. Румен Радев трябва да се дистанцира от БСП и да бъде генерал на всички българи”, завърши Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички