Венци Стефанов призна за конфликт в националния отбор


Венци Стефанов призна за конфликт в националния отбор

923 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че е имало конфликт в националния отбор и той е бил свързан с бившия вицепрезидент на БФС - Йордан Лечков.

"Данчо налива масло в огъня, което не е необходимо нито за хората във футболния съюз, нито на самото първенство. Когато има безвластие, дори добре структурираните неща се развалят. Касабов е доста по-уравновесен човек. Не е човек на крайностите. Данчо дори самите футболисти не го долюбват, което е публична тайна”, сподели Стефанов.

Също така той разкри, че има кандидати за президент и изпълнителен директор на БФС, но няма да ги каже толкова рано. "Имам кандидат. Имам кандидат, който да бъде и като изпълнителен директор. Ако сега ги кажа, до юни месец ще им разгоните фамилията. Ще има на 6 години как се е напикал, на 14 години с кой се е сбил. И двамата са много коректни, мъжки, футболни хора. Честни с достойнство. Знаят езици. Дали са футболни хора?! Не, от фигурното пързаляне са".

Освен това Стефанов съобщи и голяма новина, а именно, че вече няма да е член от Изпълкома след избора новия президент - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Футболист на ЦСКА е бил желан от Реал и е побеждавал Барселона с Меси, Суарес и Неймар

Интересна информация за нов в ЦСКА разкри SportLive.bg. Става въпрос за нападателя Адалберто Пеняранда,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама