Венци Стефанов пак нападна Петричев: Има някакво Нищо, което се изказва


Венци Стефанов пак нападна Петричев: Има някакво Нищо, което се изказва

1997 0

Отборът на Славия загуби домакинството си на Лудогорец в среща от 20-я кръг, която се доигра, след като бе прекратена вчера. На националния стадион "Васил Левски" възпитаниците на Георги Дерменджиев спечелиха с 2:0.

След мача президентът на "белите" не пропусна да продължи закачките и обидите, които вчера отправи по адрес на изпълнителния директор в Лудогорец Ангел Петричев.

"Има някакво Нищо, което се изказва. Той не може да говори с мен на малко име. Къде съм ходил аз, не го интересува. Страшно е когато селянина напуска селото, но ,не го напусне. Това е бич Божий. Жълтите топки от вътрешните първенства са от футболния съюз, те не са раздадени до момента", започна Стефанов.

След това той продължи с коментара си за мача, споделяйки колко е доволен от съдийството, а също и от своя тим.

"Доволен съм. Момчетата играха, дадоха всичко от себе си. Стана добър мач. Лудогорец е по-опитен отбор, със сериозни футболисти, а при нас има 7 юноши. Доволен съм, че момчетата показаха характер. Ако всички мачове са като днешния - коректни, по-друг начин ще изглежда първенството.

Не трябва да взимаме разни черни, жълти и зелени футболисти от села и паланки. От доста време сме във футбола, знаем как стоят нещата. Когато става въпрос за футбол, се вижда на терена. Днес Лудогорец си оползотвори шансовете. От днешния мач не мога да се оплача от съдийството. За първи път сме имали такова съдийство с Лудогорец.

Не съм шеф на съдийската комисия и не съм най-правия, но през годините съм виждал много грозни сцени", завърши Стефанов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички