Венци Стефанов обвини Берое в опит за кражба на играч


Венци Стефанов обвини Берое в опит за кражба на играч

1308 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов скочи на ръководството на Берое и обвини един от треньорите в тима в опита за кражба на халфа Янис Карабельов (20 г.).

Членът на Изпълкома атакува наставника в щаба на "заралии" Радостин Александров. Договорът на полузащитника, който миналата година получи повиквателна за националния отбор, бе до Нова година. Стефанов обаче увери, че играчът вече има нов контракт.

"Дали Янис Карабельов е преподписал? Вижте, има един, който преди време беше треньор в нашата школа, а сега е в Берое. Казва се Радостин Александров. Понякога такива се завират и ровят в БФС, където следят на кои играчи им изтичат договорите и започват да мътят водата. Та този същият говори на момчетата за трансфери и им мъти главите", сподели Стефанов пред вестник "Тема спорт".

"Но, напишете го ясно от мое име: "Радостине, спри да се въртиш около футболистите на Славия или ще те боли глава, предстои застудяване". Баба ми казваше, че небето ще ти се види прешлен. Играчите в Славия не са възпитани така. Те имат морал. Янис дойде след Нова година, подписахме и си започна зимната подготовка с отбора", каза босът на "белите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички