Венци Стефанов: Надявам се през новия сезон да играем на нашия стадион


Венци Стефанов: Надявам се през новия сезон да играем на нашия стадион

1070 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че се надявам през новия сезон в Първа лига "белите" да играят на стадиона в квартал "Овча купел", след като през миналата кампания трябваше да домакинстват на Националния стадион, заради правилото за задължително осветление. Днес столичният отбор се събра за началото на лятната подготовка, а Стефанов сподели очакванията си за предстоящия сезон.

"Започваме в камерен състав, защото повече от момчетата получиха по-дълга отпуска от треньора, имаме 3-4 момчета с националния отбор. Ще минем един период 7 дни тук ще се готвим и от 23-ти отиваме на лагер в Банско.

Затова сме се спрели и имаме доверие на Златомир Загорчич, защото той и във Войводина, и в Литекс показа, че дава шанс на млади футболисти и че младите таланти на Славия ще имат шанс при него да се изявят. Винаги съм държал в отборите, които участва в първенството, да има задължително участници до 21 години, за да знаем, че ще израсне едно поколение, на което може да се разчита. Какво ще се реши, това може да каже Боби Михайлов и Изпълкомът, не аз", коментира президентът на Славия пред медиите.

Стефанов коментира и информацията, разпространена от МВР, че има подаден сигнал за "черно тото" за двубоя между Славия и Монтана от пролетта, завършил при резултат 4:3 в полза на "белите".

"Може ли един отбор да бъде победител и да го разследват? Това, че вие се връзвате на разни ченгеджийски номера, които ги пускат преди мачовете с Горна Оряховица. За какво да те разследват, след като побеждаваш? Ти не си играл симулативно, за да загубиш. Ако искате, обърнете се към хората, които разследват този въпрос", отговори Стефанов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички