Валери Божинов започва зимна подготовка с Ботев (Враца)


Валери Божинов започва зимна подготовка с Ботев (Враца)
Снимка: botev-vratsa.com

1295 0

Звездата на Ботев (Враца) Валери Божинов ще стартира зимна подготовка с отбора, но до нейния край е възможно да напусне, пише "Тема Спорт". "Зелените" започват на 8 януари (вторник).

"Ако не получи оферта от европейски отбор за голям трансфер, Валери е добре дошъл да остане при нас", каза кметът на Враца Калин Каменов пред изданието.

НЯМА МЯСТО ЗА ДЕБАТ: АКО Е ВЪЗМОЖНО, ЛЕВСКИ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ БОЖИНОВ

"Най-вероятно той ще започне подготовка с Ботев. По отношение публикациите, че Левски го иска, ще кажа, че Божинов е достатъчно известен играч и е нормално да се шуми около неговото име. Това няма да е последната новина, свързана с Валери. Ще се радвам да остане при нас, защото присъствието му е важно като цяло за отбора и манталитета ни. Ще направим всичко възможно, за да задържим нашето атомно нападение в лицето на Божинов и Домовчийски", допълни Каменов.

Той коментира накратко и ситуацията около крилото Петър Атанасов. Договорът му изтича през лятото, а интерес към него проявяват Етър и Арда. "Нашето желание е да остане в отбора. Той е ключов наш състезател", заяви градоначалникът.

Оферта към Божинов е имало и от отбор от Гърция, но играчът я е отклонил. Ето какви са били причините за това негово решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички