Валери Божинов се разбра с Ботев (Враца)

Кметът на Враца и президент на местния Ботев - Калин Каменов, обяви, че клубът има договорка с Валери Божинов да играе в тима. Нападателят е дал съгласието си да се върне при врачани. През есента на миналия сезон той направи силни мачове за Ботев, които му донесоха трансфер в Левски. През лятото обаче Божинов се оказа ненужен на новия треньор Петър Хубчев и бе освободен. В момента футболистът се възстановява от контузия. Днес се очаква Божинов да изгледа на живо на двубоя с Витоша в Бистрица.

"Валери Божинов е с отбора в момента. Очакваме го да се оправи от контузията си. След това ще се присъедини официално. Още не сме подписали договори, но сме се разбрали, имаме уговорка с него първо да се възстанови физически", заяви Каменов, цитиран от "Тема Спорт".

Валери Божинов е отклонил примамлива оферта

Българският нападател Валери Божинов е отказал доста добра оферта на македонския шампион Шкендия (Тетово). Предложението към него е било договор ...

"Принципно имаме съгласието му, така че няма драми. Кога точно ще е готов за игра още не можем да кажем. Лечението срок няма. Търсим още играчи. Знаем, че групата ни е малка. До края на трансферния прозорец ще вземем още футболисти. Селекцията не е приключила. Очакваме и Доминик Янков от Лудогорец, но в крайна сметка решението трябва да го вземе техния треньор Стойчо Стоев дали ще разчита на него. На драго сърце го очаквам при нас", допълни градончалникът. Божинов наскоро разкри, че е взимал далеч по-малка заплата от чужденците в Левски. Вижте думите му в този материал.

Още по темата

Please select answer!