Валери Божинов подкрепи Домусчиев: Не би трябвало Левски и ЦСКА да се оглеждат в другите отбори


Валери Божинов подкрепи Домусчиев: Не би трябвало Левски и ЦСКА да се оглеждат в другите отбори
Снимка: www.botev-vratsa.com

2923 0

Нападателят на Ботев Враца Валери Божинов бе избран за футболист на месец ноември и играч на 16-тия кръг в Първа лига. Божинов коментира амбициите си и тези на неговия отбор да се преборят за място в първата шестица, както и засегна още интересни теми в родния футбол. 

"Равносметката е изключителен плюс, горди сме с това, което правим в Ботев Враца, това е отбор, който от доста години не е играл в Първа лига, да постигнеш 4 поредни победи, за отбор, който се бори да остане в елита не е лесно, влагаме много труд в тренировките, не е лесно, но трябва да вярваш в качествата си и да бъдеш професионалист", заяви Божинов. 

Той коментира и изказването на Кирил Домусчиев, че Левски и ЦСАК трябва да търсят проблемите си в тях, а не в другите. "Слушах интервюто на г-н Домусчиев. Той каза, че един вид е виновен за случващото се в Левски и ЦСКА. Аз не мисля, че г-н Домусчиев е виновен в случая. Нито пък аз съм виновен, че Левски не успя да бие Ботев Враца. Виновни са хората в клуба и самите футболисти. Не знам защо се търси под вола теле и се обвиняват хора, които не са там. Ако имам проблеми, ще си ги търся вкъщи. Ще разговарям с футболистите и треньорите, за да решим проблема.

Ако имаш проблем, трябва да го намериш в отбора. Не би трябвало Левски и ЦСКА да се оглеждат в другите отбори. Снощи изгледах интервюто на г-н Домусчиев. Един вид излиза, че той е виновен, а човекът няма никаква вина. Нека всеки един от нас да гледа себе си и да гледа в собствения си двор. Респект и уважение към Левски и ЦСКА, но ако си имат проблеми да си ги решат, г-н Ганчев също е голям професионалист, дълги години е във футбола. Трябва да влезеш под кожата на футболистите, да видиш какви са проблемите, във Враца съм един вид и психолог, обичам да разговарям с колегите си, ако има проблеми да ги решим, правя така футболистите да вдигат нивото и да израстват", коментира още Божинов.

Нападателят заяви, че иска трансфер, но не на всяка цена. Ето къде може да заиграе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички