Туньо направи немислимото - сдобри Боби и Стоичков


Туньо направи немислимото - сдобри Боби и Стоичков

1591 0

Трифон Иванов отново успя да обедини четвъртите в света дори и от отвъдното. Президентът на БФС Борислав Михайлов и Христо Стоичков са сложили край на враждата си малко преди официалното поклонение пред ковчега на колегата си в сряда, пише вестник "24 часа".

Михайлов очакваше колегата си в залата на Двореца на културата и спорта във Велико Търново, докато Стоичков първо мина през заведението на Георги Василев, което е пред стадион "Ивайло". След това не спря да ридае до края на церемонията. Михайлов също с доста труд потисна емоциите си, като бе един от малкото, които не пожелаха да коментират загубата.

Двамата поплакали заедно, след което си стиснали ръцете и приключили с враждата, която избухна след смяната на Камата като национален селекционер. Стоичков се превърна в един от най-големите противници на управлението на Михайлов.

Президентът на БФС ще присъства и на бенефиса на Камата на 20 май, като името му ще бъде обявено в близките дни.

По принцип точно Трифон помиряваше лагерите в националния отбор през цялото време, когато беше в него. Той имаше приятели във всяка групичка и бе незаменим помощник на Димитър Пенев в усмиряването на големите характери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички