Треньорът на АЕК: Срещу Левски бе най-доброто ни представяне

Треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес заяви, че отборът му се намира в "предсезонна" подготовка, след като постигна победа с 4:0 срещу Левски на "Герена".

"Знаехме, че Левски ще пресира високо от първата минута и успяхме да се противопоставим добре. Доволен съм, че играхме това, което искаше целия треньорски щаб. Успяхме и да свърши работата си в защита. Ранният гол ни даде положително отражение на играта, но като цяло представянето на АЕК бе такова, каквото искахме”, заяви той.

Левски се прости с Лига Европа след разгромна загуба от АЕК Ларнака

Левски приключи участието си в Лига Европа, след като допусна втора загуба от АЕК Ларнака с 0:4. След загубата и с 3:0 в Кипър "сините" напуснаха...

"Ние продължаваме да бъдем в предсезонна подготовка и трябва да се подобряваме все повече. Да, това беше най-доброто ни представяне, но се надяваме и на още по-добро. Наясно сме, че ще имаме тежки мачове този сезон, но от утре започваме да мислим за тежките ни мачове. Знаем колко сериозен е следващият ни съперник. Много важен за нас е Тричковски – нашият лидер и водач. Днес имаше ден и вкара четири гола. Не искам да говоря за отделни хора, защото футболът е отборен спорт. Играхме колективно добре най-вече”, завърши треньорът на АЕК.

А какво заяви наставникът на Левски Петър Хубчев след двубоя - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!