Сурови глоби за играчите на Славия след резила срещу Дунав


Сурови глоби за играчите на Славия след резила срещу Дунав
Снимка: Actualno.com/Тодор Маргаритов

1486 0

Играчите на Славия се очаква да бъдат неприятно сюрпризирани днес за начало на новата седмица. Почти сигурно някои от тях ще бъдат сурово глобени за срамната загуба с 3:5 у дома от Дунав (Русе) в първенството, съобщава "Тема Спорт". Босът на столичани Венци Стефанов бе бесен след поражението и обеща крути мерки.

Възможно е с глоби да се разминат петима, които все пак членът на Изпълкома защити. Това са вратарят Антонис Стергиакис, Янис Карабельов, Радослав Кирилов, Давид Муньос и Дарко Тасевски. Останалите обаче ще олекнат заради изявите си в двубоя с Дунав (Русе).

Тогава на стадиона в "Овча купел" русенци поведоха в резултата в 12-та минута с гол на Исмаил Иса, а в 25-та минута Илия Мунин удвои преднината на гостите. Ради Кирилов върна един гол в 41-та минута, но веднага след това Светослав Ковачев възстанови преднината от два гола на Дунав. Малко след почивката Цветелин Чунчуков направи 2:3 от дузпа, но "драконите“ сложиха точка на спора с две попадения на Александър Исаевски и Драгош Фирцулеску. В продължението на двубоя Кирилов вкара трети гол за Славия и оформи крайното 5:3 в полза на Дунав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички