Стефанов за скандала с Георги Петков: Кирил Десподов изпълняваше поръчка

Шефът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път обяви Георги Петков за най-достоен да спечели тазгодишния приз за Футболист на България. След края на дербито между Славия и ЦСКА се оформи скандал между Петков и Кирил Десподов, който обвини вратаря на "белите", че е подвиквал от резервната скамейка на Сашо Александров да му счупи краката.

Венци Стефанов обаче смята, че обвинението на Кирил Десподов е поръчково."Моля, другарко, но еди кой си каза, че ще ми счупят краката. Независимо къде играе Георги Петков, той е играч на 42 години. С тази форма, с тази Купа на България, която спечелихме, дори и да беше в Бдин Видин, аз щях да гласувам за него.

Венци Стефанов не одобрява идеята за ВАР: 14 милиона за това дали Гошо Петров е отсъдил грешно фаул

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира актуалните теми в родния футбол. Той също така даде и своето мнение за идеята ВАР в Първа лига...

Десподов е много талантливо момче, но когато изпълняваш чужди поръчки... Като ги викаха в БФС и като ги питаха, никой наоколо не е чул такова нещо, как само той го чу. Право на вас журналистите е, вие да си изберете, не искам да облъчвам, всеки има достатъчно мозък в главата да избира за футболист на България“, добави още Венци Стефанов.

Какво сподели Стефанов за въвеждането на ВАР в Първа лига и азщо е против - вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!