Сокачев, моля те, пощади ни!


Сокачев, моля те, пощади ни!

2850 0

Един човек вчера беше напът да помрачи приятното усещане от класирането на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига. Алекси Сокачев, коментаторът на двубоя Лудогорец - Стяуа, явно реши да се хареса на собственика на разградчани Кирил Домусчиев, показвайки патриотизъм. Само че патриотизмът му бе по-скоро испански, португалски или направо южноамерикански. Поне като коментатор от някоя от тези страни се опита да изглежда Сокачев с крайно неуместното си и нелепо поведение. Визираме опитите за викане, което преминаваше в грачене и цвилене на човек с минимум гнойна ангина. Ами не, благодаря. Така Сокачев може да си еякулира вербално вкъщи пред ракията и салатата, но не и когато половин България е задължена да го слуша. Далеч сме от идеята да даваме акъл на колегата как се държи. Просто го призоваваме, тъй като тепърва предстоят интересните мачове за Лудогорец. Алекси, моля те, запази слуха и желанието на тв-зрителя да гледа мачовете на Лудогорец. По принцип в телевизията едно от първите неща, което прави начинаещият футболен коментатор е да запише гласа си и да чуе как звучи. За Алекси този момент е минал доста отдавна, заради което го уважаваме. Но не е лошо да го направи отново. Ей така, за да разбере какво ни е на останалите. Благодарим предварително!                                                   

P.S. Поздравления за Васил Делов, колегата на Сокачев, който бе най-близо до него в сюблимните моменти, че показа здрави нерви и издържа на адското мъчение без да прибегне до физическа саморазправа. Молим се за слуха му и се надяваме занапред поведението му да бъде  взето за пример от колегата му Сокачев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички