След Божинов - Ботев (Враца) готви още един трансферен удар


След Божинов - Ботев (Враца) готви още един трансферен удар
Снимка: Официален сайт на Ботев Враца

2480 0

Отборът на Ботев Враца може да направи още един трансферен. Днес врачани подписаха с нападателя Валери Божинов, който пък веднага разкри и за други трансферни планове на тима. Според него близо до подпис е бившият играч на Левски - Влади Гаджев.

"Няма какво да го крия. Надявам се Влади Гаджев да дойде в Ботев Враца. Той знае какво е моето желание, защото в последните няколко дни сме говорили. Знам, че е разговарял и със старши треньора Сашо Ангелов. Казал съм му каква е обстановката, какъв е отборът", заяви Божинов пред "Дарик радио".

"Влади няма да сгреши, ако предприеме тази стъпка, защото е важно да играе и да е във форма. Неговите качества и възможности никой не ги дискутира. Важно е да играе, да бъде забелязан”, сподели още Валери Божинов.

ПРИЧИНИТЕ, КОИТО ПРАТИХА БОЖИНОВ В БОТЕВ ВРАЦА

Една от основните причини той да премине в Ботев е настоящият треньор на тима Сашо Ангелов, който е изключително близък до Божинов и е като негов баща. До последно Божинов се надяваше на оферта от чужбина, но поне до края на година нападателят ще се подвизава по българските терени. А дебютът му за Ботев Враца се очаква да бъде още тази седмица срещу Витоша (Бистрица).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички