Славия удържа нулево реми срещу негостоприемен Дунав


Славия удържа нулево реми срещу негостоприемен Дунав
Снимка: Официален сайт на Левски

1074 0

Дунав и Славия завършиха с нулево равенство своя мач от 9-ия кръг на Първа лига, игран в Русе. Дунав беше отборът, показал по-добро лице днес, но гостите също имаха възможности да грабнат трите точки. В класирането "белите" са осми с 10 точки, докато русенци са на десето място с 9 пункта.

Домакините бяха най-близо до това да открият резултата в 37'. Тогава Мартин Ковачев стреля с глава, но стражът на Славия - Георги Георгиев, се отчете с чудесно спасяване. Малко преди сигнала за края на полувремето възникна доста спорен момент. Русенци поискаха дузпа, след като Стефан Христов падна в наказателното пое на гостите. Съдията Волен Чинков обаче не видя повод да свири дузпа.

И през втората част Дунав бе по-агресивният тим, но защитата и вратарят на Славия удържаха фронта. Първата чудесна ситуация за столичани дойде в 55', когато след бърза атака, Дунав се пропука в отбрана и Чунчуков имаше възможност да вкара на опразнената врата на съперника, но Мартин Костадинов успя да го затвори.

Славия имаше чудесен шанс и в 90' - Шоколаров отправи хубав удар, но нацели гредата, а при добавката Емил Стоев не успя да намери вратата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички