Славия с второ поредно нулево равенство на "Овча купел"


Славия с второ поредно нулево равенство на "Овча купел"

717 0

Славия и Берое не успяха да се победят в мач от 22-ия кръг на "А" група. Така гостите от Стара Загора остават на трета позиция, а "Левски" на второ, като и двата тима делят равен брой точки, но "сините" имат по-добри показатели. Славия пък е на 4-та позиция с 2 точки зад двата тима.

Славия и Берое изиграха равностойно първо полувреме на стадиона в "Овча купял", в което нито един от отборите не успя да поведе в резултата. В 9-та минута бе първото положение в двубоя в полза на Берое, Джоман се промъкна отдясно в наказателното поле на Славия и потърси близкия ъгъл, но прати встрани.

Първата част ще се запомни със съдийската грешка на главния рефер Николай Йорданов. В 35-та минута Елиаш удари с лакът в носа защитника на домакините Стефан Велес. Вместо Елиаш обаче, жълт картон получи влезлият като резерва за Берое Исмаил Иса, който бе също близо до единоборството. Благодарение на грешката на Йорданов, Елиаш остана на терена, тъй като той вече имаше един жълт картон.

В края полувремето Славия изпусна две много добри възможност, Сердеров и Балджийски последователно пропуснаха да изведат домакините напред. 

Второто полувреме също не бе наситено с положения и пред двете врати. Най-опасното положение бе в 63-та минута, опасно изпълнение от фаул на Георги Андонов, но топката мина малко над напречната греда на вратата на Славия.

В 84-та капитанът на старозагорци Ива Иванов получи червен картон. Иво Иванов си изкара в рамките на една минута втори жълт картон като препречи пътя на Балджийски, като посегна с две ръце.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички