Славия с рутинна победа над Септември на "Васил Левски"


Славия с рутинна победа над Септември на "Васил Левски"

1078 0

Отборът на Славия постигна рутинна победа над състава на Септември (София) с резултат 3:1 в мач, изигран на стадион "Васил Левски". Двубоят бе част от 12-я кръг на А група, като след мача Славия заема седмото място с актив от 16 точки, докато Септември се подрежда на предпоследното 13-о място с едва 4 точки.

Двубоят започна по перфектен начин за Славия, които реализираха бързи две попадения в рамките на първите четири минути след първия съдийски сигнал. Александру Бенга си реализира автогол още във втората минута, за да може Илиан Мицански да удвои резултата две минути по-късно.

През второто полувреме Славия реализира и трето попадение благодарение на Георги Йомов, а съставът на Септември трябваше да се задоволи с късно попадение на Ишмаел Байду.

Мачът протече изцяло под контрола на Славия, които не допуснаха изненади в мача. В следващия кръг Септември приема шампиона Лудогорец, докато Славия ще се изправи срещу Етър.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички