Славия привлече двама нови в един ден


Славия привлече двама нови в един ден
Снимка: Оф. сайт на Славия

1202 0

Славия осъществи два трансфера за ден. Вчера "белите" привлякоха халф и защитник. Треньорът на столичани Златомир Загорчич на няколко пъти алармира, че се нуждае от подсилване на състава, а босът на клуба Венцеслав Стефанов заяви преди дни, че се чакат нови играчи. Така се стигна до взимането на хърватския офанзивен халф Дени Валентич-Бара, който за последно е играл в Хайдук Сплит, и на Тейнур Марем, съобщава "Тема Спорт".

Полузащитникът Валентич не бе в групата за двубоите между двата отбора от пресявките на Лига Европа, а впоследствие бе освободен от Хайдук. Бара е роден през 1997 година. В кариерата си е носил още екипите на словенския Копер и хърватския Цибалия Винкобци.

Другият нов в Славия - Тейнур Марем, във вторник разтрогна с Царско село. Той на 23 години и играе като краен и централен защитник. Марем изкара няколко сезона в Лудогорец, където носеше екипа на втория отбор, като така и не успя да пробие до мъжете. После премина през Дунав Русе, след което в началото на тази година акостира в Царско село, където бе привлечен от бившия наставник на столичани Веселин Великов.

Двамата се очаква да бъдат картотекирани в БФС още днес и може да попаднат в групата за гостуването на Верея. Мачът е в петък от 18:30 часа на стадион "Трейс Арена".

През следващата седмица се чака още едно ново има да започне със Славия и да играе в контролата с Локомотив София в паузата. Спарингът е на 8 септември (събота).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички