Славия може да уволни треньора, извел тима до Купата на България


Славия може да уволни треньора, извел тима до Купата на България
Снимка: БГНЕС

1127 0

В актуалния носител на Купата на България - Славия, се готви треньорска смяна. Лошата серия, в която е тимът, може да коства поста на Златомир Загорчич, пише "24 часа". Предстои среща между треньора и президента на най-стария столичен клуб, след която ще стане ясно ще има ли промяна в клуба.

Загубата с 0:1 от Витоша (Бистрица) в среща от 16-ия кръг на Първа лига удължи серията на "белите“ без победа на 5 мача. За последно те записаха успех на 20 октомври, когато бе спечелено с 3:1 домакинството срещу Септември (София). Последваха три загуби и две ремита и отпадане след дузпи от Лудогорец за купата. Следващата неделя Славия приема ЦСКА.

Развръзката на двубоя в Бистрица е накарала президента Стефанов да се замисли за треньорска смяна. Самият Загорчич бе крайно разочарован от резултата и поредния мач, в който отборът му създава положения, не ги вкарва и съответно не печели точки срещу отбори, които се намират под него в класирането. Витоша дори победи Славия за втори път през този сезон.

Сърбинът пое най-стария столичен клуб през май миналата година. 12 месеца по-късно той изведе Славия до най-големия му успех през този век - спечелването на Купата на България след дузпи срещу Левски.

При раздяла със Загорчич в "Овча купел“ има двама треньори, които вече са водили тима и може да са временен вариант. Това са шефът на ДЮШ Владимир Иванов и асистентът Мартин Кушев. Междувременно стана ясно, че Загорчич обмисля да пусне в игра вратар, който е по-възрастен и от рекордьора Георги Петков. Подробности четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички