Славия чака чужденец с български паспорт


Славия чака чужденец с български паспорт
Снимка: Оф. сайт на Славия

1182 0

Треньорът на Славия Златомир Загорчим се надява следващата седмица тимът да осъществи поне един входящ трансфер, след като в последните седмици доста основни футболисти бяха продадени - Стефан Велков, Емил Мартинов и Ивайло Димитров.

След края на сезона пък напуснаха Иван Минчев (Берое) и Стефан Велев (Сепси). Според информация на "Тема Спорт" в "Овча купел" до дни ще акостира чужденец, който притежава български паспорт. Засега обаче белите пазят името на играча в тайна. Не е изключено да се стигне и до други трансфери. Златомир Загорчим се нуждае от подсилване във всички линии. Възможността белите да си осигурят нападателя Димитър Рангелов обаче става все по-малка.

Почти сигурно бившият национал ще продължи да играе в чужбина. Славия готви и контрола за паузата в първенството в началото на следващия месец. Столичани най-вероятно ще срещнат втородивизионен отбор. В петък белите победиха с 2:0 Дунав и събраха 7 точки след първите 5 кръга в шампионата. Треньорът Златомир Загорчим пък посочи, че е останал доволен от играта на отбора. Той обаче има проблеми. С различни травми са Георги Йомов, Милчо Ангелов и Антонис Стергиакис. В следващия кръг белите приемат Лудогорец. Двубоят срещу шампионите е на 26 август, неделя, от 18:45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички