Шампион на Серия А взе национал от Славия!


Шампион на Серия А взе национал от Славия!
Снимка: БГНЕС

3128 0

Венцеслав Стефанов затвърди реномето си на най-добрия български президент, поне що се отнася до трансферна политика. За пореден път босът на Славия успя да лансира кадър на "белите" в топ шампионат. По информация на Sportal.bg това е Петко Христов, който от следващия сезон ще играе в италианската Серия А.

Тийнейджърът игра по време на Евро 2017, където остави много добри впечатления с играта си в защита, а и с включванията си в нападение. На преден план излязоха доброто му позициониране на терена, както и добрата игра с топка в крака - два важни фактора в играта на всеки защитник в днешно време.

Засега името на новия отбор на Христов не е ясен, но се знае, че това е бивш шампион в Серия А, а сделката е за директен трансфер. През зимата италиански тим имаше интерес към защитника, но искаше да го вземе под наем. Тогава Стефанов отказа предложението.

Едва на 18 години, Петко Христов се превърна в титуляр за Славия и е един от най-обещаващите футболни таланти в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички