Септември с важни три точки след успех над Черно море


Септември с важни три точки след успех над Черно море
Снимка: Официален сайт на Черно море

900 0

Черно море загуби от Септември играят с 2:1 на стадион “Васил Левски” в София в първи мач от 20-и кръг на Първа лига. Домакините поведоха в резултата в 35-ата минута чрез Мартин Тошев, а в 52-рата Георги Илиев изравни. В 67-ата минута Мартин Тошев отново изведе столичани напред в резултата. Септември е на девето място с 23 точки, а варненци са седми с две точки повече.

“Моряците” започнаха силно срещата В 29-ата минута дойде и най-чистата ситуация за гол за варненци. Антон Огнянов намери Орлин Старокин в наказателното, а той с технично с пета стреля, но Георгиев успя да улови. В 35-ата минута Иван Тилев изведе Мартин Тошев изскочи зад отбраната на гостите, напредна, преодоля стража и прати топката в опразнената врата.

В 52-рата минута Черно море изравни резултата чрез Георги Илиев. Капитанът на гостите се възползва от недобро изчистване на Генчев и реализира в долния ляв ъгъл на вратата с плътен удар извън наказателното поле.

В 67-ата Тилев намери с прецизно центриране непокрития Мартин Тошев, който реализира с глава отблизо и отново даде аванс на домакините в резултата, с което и оформи крайния резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички