Първа лига 2017: Лудогорец не е №1 по разгроми, изненадващ отбор яде най-много бой


Първа лига 2017: Лудогорец не е №1 по разгроми, изненадващ отбор яде най-много бой
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4046 0

Отборите в Първа лига вече забравиха футболните сблъсъци помежду си и вече мислят за коледните и новогодишните празници и къде и как да разпуснат, след дългия полусезон. SportLive.bg изготви 4 критерия, по които да разгледа как се е развила първата половина на сезона за 14-те клуба в елита, кой къде е силен, кой какво му куца и така нататък.

Интересните изводи, които си направихме, са, че скромният дебютант Септември е отборът, който с най-пестеливи победи печели 3 точки в първенството. Септември, не Левски, който заема второто място в тази класация.

ЦСКА пък е царят на разгромите в Първа лига, като има 7 победи, постигнати с поне 3 гола разлика. Лидерът в класирането Лудогорец е подгласник на "червените" в тази класация.

Разочарование за феновете на Локомотив (Пловдив) е да научат, че техният отбор, наравно с последния в класирането Витоша (Бистрица), яде най-много бой през първата половина на сезона. Тоест двата тима най-често са разгромно побеждавани - по 5 пъти. Първите три отбора в таблицата - Лудогорец, ЦСКА и Левски, не са били бити със сериозна разлика,

Ботев (Пловдив) пък е отборът, който прави най-често равенства в първенството. "Канарчетата" са си тръгвали от стадиона с 1 точка в актива цели 8 пъти. Следва ги Пирин (Благоевград) със 7 ремита.

Разгледайте класациите и научете повече за резултатите на любимия си тим през първата половина от кампания 2017/18:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички