Прогнозите на Sportlive за Първа лига


Прогнозите на Sportlive за Първа лига

4823 0

Днес стартира 5 кръг от новия сезон в Първа лига на България. Sportlive.bg предоставя на читателите поредната доза прогнози, с които се надяваме да ви помогнем в предстоящите залози.

 Черно море - Славия , петък 18.15 часа

"Моряците" нямат загуба от Славия във Варна от 10 години. За тях това ще е втори пореден домакински мач на "Тича", на който се завърнаха след едногодишна пауза заради ремонт. Славия и през този сезон показва познатата си "тотаджийска" форма, в която редуват силни със слаби резултати. И двата отбора демонстрират нападателен футбол от началото на сезона, затова се спираме на прогнозата - голове и в двете врати. Коефициентът за това е повече от добър.

Прогноза: Двата отбора да отбележат гол (1.90)

Септември - ЦСКА , петък 21.00 часа

След страхотните две победи на "червените" над пловдивските отбори, най-логичното нещо е да се спрем на победа за ЦСКА с два или повече гола. Точно това и ще направим. Не мислим, че точно новакът Септември е отборът, който ще спре хората на Стамен Белчев. Още повече, че мачът ще се играе на стадион "Васил Левски", където ЦСКА ще бъдат като домакин. Ще отидем още по-далеч и ще се спрем на точен резултат 0:2.

Прогноза: Победа за ЦСКА с два или повече гола (1.90)

Етър - Пирин , събота 18.15 часа

Двамата млади и талантливи треньори Станислав Генчев и Милен Радуканов опитват да накарат отборите си да играят модерен футбол. И двамата вече минаха през няколко схеми на игра, като пробваха и така модерната напоследък игра с трима в защита. Треньорът на Пирин е по-опитен и според нас няма да си позволи да загуби този мач, а и "орлетата" играят по-добре като гости този сезон. Най-вероятният изход от този мач е равенство с малко голове.

Прогноза: Под 2,5 гола (1.75)

Лудогорец - Верея , петък 21.00 часа

Съвсем скоро се очаква Димитър Димитър - Херо да бъде назначен за новия старши треньор на шампионите след оставката на Георги Дерменджиев. След загубата във финала за Суперкупата от Ботев с дузпи, сега Лудогорец е мотивиран да покаже на феновете си, а и на новия треньор, че те продължават да са най-добрият отбор в България. Верея победи Левски в Стара Загора след спорно съдийство, но на стадиона в Разград са обречени.

Прогноза: Победа за Лудогорец с два или повече гола (1.75)

Берое - Ботев , неделя 18.45 часа

Мартин Камбуров ще дебютира за "заралии" не срещу кого да е, а срещу големия съперник на отбора на живота си - Ботев. Камбуров не е водил подготовка с Берое, но е е достатъчно опитен и класен, за да се включи веднага в титулярния състав. Ботев показа няколко пъти по-рано през сезона, че два мача на седмица му идват в повече. След спечелената Суперкупа в сряда най-вероятно отборът ще е изморен, а старозагорци влязоха във форма след успеха на "Овча Купел". Нашата прогноза е за нова победа на Берое, може би минимална, като не е изключено Мартин Камбуров да отбележи. 

Прогноза: Победа за Берое (2.00)

Левски - Дунав , неделя 21.00 часа

Еуфорията около новия треньор на "сините" Делио Роси бързо беше охладена след срамната загуба, макар и в контрола, от Сливнишки герой. Сега за италианския спец предстои труден официален дебют начело на Левски. Дунав и този сезон е същият корав отбор, а момчетата на Веселин Великов играят по-добре далеч от дома. Левски трудно допуска голове у дома, но пък и трудно вкарва. Русенци пък залагат на здрава защита този сезон и за 4 мача са допуснали само 2 гола. Нашата прогноза е за ниско резултатен мач, като 0:0 е сериозна опция за краен изход.

Прогноза: Под 2,5 гола (1.77)

Локомотив - Витоша , понеделник 21.00 часа

Отборът на Локомотив преминава през големи катаклизми от началото на сезона. Въпреки напускането на звездата Камбуров и скандалите около президента Крушарски пловдивчани стартираха добре сезона, като спечелиха 2 точки от Левски, Лудогорец и ЦСКА и победиха Етър в първия кръг. Абсолютният новак Витоша все още се опитва да свикне с живота в Първа лига и въпреки приятния футбол, който показва, трудно ще отмъкне нещо от Лаута. Победа, предвид и не лошия коефициент, е нашата прогноза мача. 1:0 точен резултат за по-смелите.

Прогноза: Победа за Локомотив (1.50)

 




Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички