Прогнозите на Sportlive за Първа лига


Прогнозите на Sportlive за Първа лига

2355 0

Днес стартира последният кръг от редовния сезон в Първа лига на България. Sportlive.bg предоставя на читателите поредната доза прогнози, с които се надяваме да ви помогнем в предстоящите залози.

Пирин - Нефтохимик, петък 17.30 часа

Високолетящите "орлета" са с три поредни домакински победи след подновяването на шампионата без да са допуснали гол. От друга страна Нефтохимик също е в добра форма, като момчетата на Христо Янев спечелиха 4 точки в двете си гостувания през пролетта. Равенството и то с малко голове изглежда най-логичния изход от срещата.

Прогноза: Под 2,5 гола (1.80)

Ботев - Монтана, петък 20.00 часа

Пловдивчани не успяха да се преборят за място в шестицата, въпреки че се бориха до последно. Победата в този мач ще им осигури седмо място в редовния сезон и евентуално по-приятна група в предстоящите плейофи. Монтана безспорно е най-слабият отбор в групата и едва ли могат да се надяват на нещо точно от този двубой.

Прогноза: Победа за Ботев (1.50)

Берое - Локомотив Пловдив, събота 15.00 часа

Труден за прогнозиране мач. Определено и трите знака са възможни. И двата отбора ще играят освободено, Локо си осигуриха място в първата шестица, а Берое ще се надяват на силно представяне в осмицата. Прогнозата ни е за не особено атрактивен мач и малко голове.

Прогноза: Под 2,5 гола (1.67)

Черно море - Левски, събота 17.30 часа

"Сините" играят трудно като гости на "моряците" И въпреки че двубоят сега ще се играе в Каварна, а не Варна, традицията ще продължи. Левски е само с 1 точка от 3 гостувания тази пролет, а от своя страна Черно море са в серия от 4 мача без загуба. Мининална победа за домакините или равенство с малко голове е прогнозата ни за този мач.

Прогноза: Под 2,5 гола (1.67)

ЦСКА - Лудогорец, събота 20.00 часа

Драмите около несъстоялият се търг за емблемата на ЦСКА, както и заканите на феновете срещу предполагаемият собственик в сянка на ЦСКА 1948 Кирил Домусчиев ще нажежат напрежението преди мача. Домакините ще скочат настървено за победата пред хиляди на "Армията", но класата на гостите все още е доста по-висока. Нашата прогноза е, че негативната серия на "червените" срещу този противник ще продължи.

Прогноза: Победа за Лудогорец (2,30)

Дунав - Славия, събота 17.30 часа

Домакините се надяваха да играят най-накрая на собствения си стадион в Русе точно в този двубой. За тяхно нещастие обаче ремонтът се бави и това няма да се случи. Въпреки това ентусиазмът от историческото влизане в първата шестица ще им помогне да вземат трите точки срещу беззъбия отбор на Славия.

Прогноза: Победа за Дунав (1.57)

Локомотив Горна - Верея, събота 20.00 часа

Труден мач. На пръв поглед равностойни отбори. Домакините така и не успяват да разкрият потенциала си, а това ще е дебют на новия треньор Александър Димитров в Горна Оряховица. Откакво се завърнаха там "железничарите" нямат отбелязан гол в четири домакински двубоя и имат само една спечелена точка. Верея играе много затворено като гост и по всичко изглежда, че малкото голове е правилният избор за този мач.

Прогноза: Под 2,5 гола (1.90)




 

 


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички