Прогнозите на Sportlive за Първа лига


Прогнозите на Sportlive за Първа лига
Снимка: БГНЕС

2479 0

В продължение на три дни ще се изиграе междинният 22 кръг в Първа лига. Sportlive.bg ще ви представи прогнозите на нашия специалист за седемте мача.

Дунав - Левски, вторник 15.00 часа

Управленската криза в състава на "сините" се прехвърли и на терена. Само една точка от мачовете срещу Пирин и Локо Горна определено не подходжда на голям отбор като Левски. Невероятните кадрови проблеми допълниелно усложняват ситуацията за Топузаков. Дунав започна със загуба и победа пролетния дял от първенството и диша малко по-спокойно на шестото място. Прогнозата ни за този мач е, че той ще бъде нервен с много малко положения и малко голове.

Прогноза: Под 2,5 гола (1.61)

ЦСКА - Ботев, вторник 17.30

ЦСКА изигра може би най-силния си мач от началото на целия сезон срещу Берое и победата с 1:0 беше най-малкото, с което "заралии" се отърваха. Определено отборът набира скорост и се чувства отлично при Стамен Белчев - вече 6 мача без допуснат гол. Ботев, подобно на Левски, изпитва неяснота за бъдещето си и на футболистите им липсва мотивация.

Прогноза: Победа за ЦСКА с хендикап (1.83)

Локо Горна - Монтана, сряда 13.00 часа

Монтана без съмнение е най-слабият отбор в групата и трябва да се случи някакво чудо, за да не останат на последното място. Момчетата на Иван Колев започнаха със загуба от Ботев, въпреки че играха не лошо, а в предишния кръг взеха ценна точка на "Герна" и загатнаха за потенциала си. Коефициентът за единица е доста приличен, а по-смелите могат дори да пробват победа с 2 или повече гола за домакините.

Прогноза: Победа за Локо Горна (1.61)

Пирин - Локо Пловдив, сряда 15.00 часа

Благоевградчани при Радуканов стартираха ударно с две победи от два мача. Сега на пътят им е силният тим на Локо Пловдив, който стъпи на криво в домакинството си на Лаута срещу Нефтохимик. В нито един от последните 6 мача на пловдивчани за първенство не паднаха повече от 2 гола в срещата. Мислим си, че и в този маа ще има малко попадения.

Прогноза: Под 2,5 гола (1.92)

Нефтохимик - Лудогорец, сряда 17.30 часа

За класата на шампионите няма какво да коментираме. Интересното тук е формата на хората на Христо Янев. Те играха като равен с равен с Локо на Лаута и показаха, че определено има израстване при тях. Тук ще ви предложим един нестандартен залог. Нефтохимик да загуби с два или по-малко голове е на приличния коефицент от 1.72. Ще отидем дори още по-далеч. Загуба на "шейховете" само с един гол или с други думи казано Хендикап +1,5 е на чудесния коефицнет от 2.87. 

Прогноза: Нехтохомик с Хендикап +2,5 (1.72)

Черно Море - Берое, четвъртък 15.00 часа

Труден мач за прогнозиране, може би най-трудният в кръга. Треньорът на "моряците" Георги Иванов е със спрени права след грубото му поведение на мача със Славия. И двата отбора се нуждаят неистово от точки, но загубата ще бъде фатална за тях. Мислим си, че двата отбора ще играят предпазливо и като нищо ще завършат без отбелязан гол.

Прогноза: Под 2,5 гола (1.72)

Верея - Славия, четвъртък 17.30 часа

Старозагорци започнаха с две загуби и се сринаха чак до 11 място, което определено не отговаря на амбициите на Александър Томаш. Славия спечели малко изненадващо срещу Черно море и предвидимиджът на този отбор, никак няма да е изненадващо, ако загубят безславно от Верея.

Прогноза: Победа за Верея (2.00)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички