Приеха легенда на българския футбол по спешност в болница - ето какво е състоянието му


Приеха легенда на българския футбол по спешност в болница - ето какво е състоянието му
Снимка: tribunaplovdiv.bg

5005 0

Легендата на Ботев и българския футбол Динко Дерменджиев е бил приет по спешност в болница. На Чико внезапно му е прилошало тази сутрин, когато е бил на кафе с приятели, сред които е бил и някогашния му съперник на терена Георги Василев. Кръвното му е било 100/90

Той е бил откаран в болница от бившият рефер Трендафил Думбалаков. Съмненията са за инсулт. По информация на вестник "Марица" състоянието му е стабилизирано. Чико, който на 2 юни ще навърши 78 години досега не е имал видими здравословни проблеми. Той не пропуска мачове на любимия си Ботев, а и на Локомотив, на който два пъти бе треньор в кариерата си.

ОБНОВЕНО:

Животът на Динко Дерменджиев е вън от опасност. Тази сутрин легендата на Ботев и българския футбол бе приет по спешност в неврологията на УМБАЛ "Свети Георги".

Ето какво споделиха лекуващите го лекари: "Динко Дермендиев има исхимични проблеми. Има лека парализа на лявата част на тялото, но няма опасност за живота му".

Чико, който на 2 юни ще навърши 78 години досега не е имал видими здравословни проблеми. Той не пропуска мачове на любимия си Ботев, а и на Локомотив, на който два пъти бе треньор в кариерата си.

Междувременно стана ясно, че собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е обещал шестцифрена сума под формата на бонус за наставника на тима Бруно Акрапович, но не я е изплатил. Каква е причината - разберете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички